ChipCard

011 30 40 906 e-services@chipcard.rs

Najnovije vesti

i Saopstenja za javnost.

Mi Vam nudimo prodaju preko interneta, bez otvaranja posebnog računa u banci, bez investicije u infrstrukturu, te prihvatanje platnih kartica na internet prodavnicama u Srbiji.

Najnovije vesti

eTrustmark Day #1

Kompanija Payten DOO i procesorska kuća Chip Card AD, kao eTrustmark partneri, organizovali su 14.juna u prostorijama kompanije Payten prvi eTrustmark Day – Savetovanje e-trgovaca o aktuelnim temama i problemima sa kojima se susreću u praksi. Neke od tema ovog prvog susreta bile su: kako prilagoditi domaće eTrgovine predstojećem GDPR-u, koji su to novi, pristupačni kanali Internet plaćanja u Srbiji, kao i predstavljanje istraživanja o afinitetima i navikama domaćih internet kupaca.

Punoletstvo konferencije E-TRGOVINA

Kao i prethodnih, tako je i ove godine CHIP CARD AD, kao jedan od sponzora, aktivno učestvovao na konferenciji na 18-toj konferenciji eTrgovina 2018, u zvaničnom delu Programa konferencije, a na teme elektronskog poslovanja u Srbiji. Konferencija E-trgovina je najveći skup o e-poslovanju u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg regionalnog e-commerce i e-business tržišta. Pokriva sve oblasti elektronskog poslovanja.

KFC – Onlajn poručivanje i plaćanje

Od sada hranu iz KFC restorana možete naručiti direktno putem sajta https://dostava.kfc.rs/ i platiti vašom platnom karticom! Jedan od najvećih svetskih brendova omogućio je svojim kupcima lagodno poručivanje i plaćanje svojih proizvoda: ukusnog hrskavog pilećeg mesa, sendviča, salata, poslastica… Sve možete uraditi na jednom mestu: Naručite onlajn, platite onlajn, i na vašu adresu u najkraćem roku stiže […]