ChipCard

011 30 40 906 e-services@chipcard.rs

Najnovije vesti

i Saopstenja za javnost.

Mi Vam nudimo prodaju preko interneta, bez otvaranja posebnog računa u banci, bez investicije u infrstrukturu, te prihvatanje platnih kartica na internet prodavnicama u Srbiji.

Najnovije vesti

Gemius e-Commerce Day VI

Šesti po redu Gemius e-Commerce Day održan je u hotelu 88 Rooms u organizaciji kompanije Gemius u saradnji sa kompanijama ChipCard i Payten.
Događaju je prisustvovao veliki broj e-commerce trgovaca i provajdera tako da je ovo bila savršena prilika za networking i razmenu iskustava

eTrustmark day #2

Dana 20. septembra 2018. godine u organizaciji kompanije PAYTEN DOO i procesorske kuće CHIPCARD AD organizovan je drugi eTrustmark Day u prostorijama kompanije Asseco-SEE. Poput prvog služio je kao sjajna prilika za sve eTrgovce u Srbiji da se upoznaju sa aktuelnim temema sto se tice e-trgovine i od iskusnih predavača dobiju savet za unapređenje svog biznisa.

eTrustmark Day #1

Kompanija Payten DOO i procesorska kuća Chip Card AD, kao eTrustmark partneri, organizovali su 14.juna u prostorijama kompanije Payten prvi eTrustmark Day – Savetovanje e-trgovaca o aktuelnim temama i problemima sa kojima se susreću u praksi. Neke od tema ovog prvog susreta bile su: kako prilagoditi domaće eTrgovine predstojećem GDPR-u, koji su to novi, pristupačni kanali Internet plaćanja u Srbiji, kao i predstavljanje istraživanja o afinitetima i navikama domaćih internet kupaca.