O Nama

Početna > O Nama

O Nama

eMS DOO, Milutina Milankovića 19g, Novi Beograd MB: 20231858, PIB: 104795126

Preduzeće eMS d.o.o. (Electronic Merchant Services) je član grupacije Asseco SEE i bavi se pružanjem kompletne e-commerce usluge klijentima. eMS d.o.o. omogućava da se Vaši proizvodi i/ili usluge prodaju na Internetu putem platnih kartica. eMS e-commerce sistem trenutno prihvata VISA, MasterCard i Maestro platne kartice, a uskoro se očekuje i uključivanje American Express platne kartice u sistem.

Asseco SEE u Srbiji je lider u oblasti ICT čija softverska rešenja pokreću čitavu domaću finansijsku industriju, od banaka, preko velikih preduzeća, do državnih institucija. Asseco SEE pod tim imenom u Srbiji posluje od 2009. godine, a njegovi stručnjaci razvijaju softver koji se primenjuje u Srbiji i 25 zemalja sveta. Sa svojih 450 zaposlenih u Srbiji, deo je Asseco South Eastern Europe grupe, regionalnog lidera u razvoju sopstvenih softverskih rešenja i usluga u regionu Jugoistočne Evrope u finansijskom sektoru, javnoj upravi, administraciju i telekomu. Od 15 najvećih banaka u Jugoistočnoj Evropi, više od 10 banaka su već Asseco SEE klijenti.

31.01.2008. godine kada je preko eMS e-commerce sistema realizovana prva Internet kupovina - komplet ulaznica za Eurosong 2008 - do danas, eMS je uspešno realizovao više stotina hiljada Internet kupovina, od prodaje karata, preko prodaje knjiga, prodaje robe široke potrošnje, do prodaja polisa osiguranja.

  • Bez otvaranja posebnog računa u banci

  • Bez investicija u infrastrukturu

  • Plaćanje karticama na internetu

  • Prihvat platnih kartica na internet prodavnicama u Srbiji

U 5 koraka do prve transakcije (samostalno)

1. Po dostavljanju neophodne dokumentacije, sklapa se Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, a na osnovu izabrane opcije iz Cenovnika eMS usluga,
2. eMS dostavlja Tehničko uputstvo za integraciju Internet prodavnice i Uputstvo za rad prodavnice koji su sastavni deo Ugovora,
3. Otvara se nalog na testnom eMS e-commerce sistemu sa slanjem potrebnih parametara za uspešnu integraciju,
4. Na osnovu dostavljenih dokumenata radite samostalno povezivanje Internet prodavnice sa eMS e-commerce sistemom,
5. Posle uspešne integracije, testiranja od strane eMS-a i dobijanja dozvole za rad, Internet prodavnica se pušta u produkciju.

U 2 koraka do prve transakcije (pomoć prijatelja)

Koristeći pomoć prijatelja, u ovom slučaju usluge Studija za dizajn Jefimija, objedinjujete četiri koraka u jedan, i prepuštate apsolutnim profesionalcima, da celokupan posao oko integracije završe na jedan brz i kvalitetan način. Integracija internet prodavnice traje svega nekoliko dana, i onda je Vaša prodavnica spremna za rad, i prihvatanje plaćanja platnim karticama. Vama samo preostaje jedan korak, a to je da potpišete Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, sa eMS d.o.o.


Studio za dizajn Jefimija je inovativan dizajnersko-razvojni studio. Tokom proteklih godina stekli su reputaciju, u izradi veb aplikacija koje izgledaju lepo i lake su za upotrebu. Više o njima na

www.studiozadizajn.rs

eMS

Preduzeće eMS d.o.o. (Electronic Merchant Services) je član grupacije Asseco SEE i bavi se pružanjem kompletne e-commerce usluge klijentima. eMS d.o.o. omogućava da se vaši proizvodi i/ili usluge prodaju na Internetu putem platnih kartica. eMS e-commerce sistem trenutno prihvata VISA, MasterCard i Maestro platne kartice, a uskoro se očekuje i uključivanje American Express platne kartice u sistem.