ChipCard

011 30 40 906 e-services@chipcard.rs

Integracija

Opis sistema

Integracija trgovaca se obavija preko softverskog rešenja MerchantSafe Unipay (MSU). MSU je internet rešenje za plaćanje koje je razvio Asseco SEE. Ovo rešenje nudi sigurno, lako i pogodno iskustvo plaćanja i za klijente i za trgovce. Dok klijenti (vlasnici kartica) uživaju u bezbednim pogodnostima e-wallet rešenja i fleksibilnog plaćanja na stranicama za plaćanje, Trgovci upravljaju plaćanjem bez dodira sa podacima na karticima, tako da ostaju u skladu sa PCI DSS regulativama čime se uklanjaju rizici od prevara i bezbedno se skladište finansijski osetljivi podaci.

Sigurnost

MerchantSafe Unipay (MSU) je izgrađen na snažnom i bezbednom komunikacijskom protokolu. MSU API je skup uputstava koji je usklađen sa standardnim HTTPS Post zahtevima. Koristimo sertifikat isporučen od strane Verisign. SSL enkripcija garantuje da komunicirate sa našim serverima i da se vaši podaci prenose u kriptovanom obliku. Nema potrebe za SSL sertifikatom sa strane klijenta. Kada primimo zahtev, proveravamo nivo enkripcije. Trgovcima je dozvoljeno da se povežu sa nama jedino u bezbednom https režimu koristeći SSL v3. Ovo obezbeđuje 128-bitnu ekripciju.

API Zahtevi

Zahtev ka MSU API se vrši tako što se šalje POST HTTP zahtev na MSU API Endpoint URL. Svaki HTTP POST zahtev poslat u API URL treba da ima skup parova vrednosti parametara koji su u njemu šifrovani, u zavisnosti od tipa zahteva koji se šalje.

API podržava sve platforme i jezike koji mogu da implementiraju HTTP Post metode.

Testno okruženje

API testno okruženje je dostupno i svi tipovi API akcija dati u ovom dokumentu mogu biti testirani korišćenjem MSU API Test URL. Svi API zahtevi treba da budu poslati na ovu URL adresu korišćenjem HTTP POST metode.

Produkciono okruženje

Nakon izvršene integracije i uspešno završenog testiranja, proces se replicira u produkciono okruženje, čime je Internet prodavnica spremna za rad.

Dokumentacija

Tehničko uputstvo za integraciju Internet prodajnog mesta

Uputstvo za rad Internet prodajnog mesta

Napravi svoju

On-Line Prodavnicu

Ukoliko nemate tehnicko resenje, za vas biznis, mi vam nudimo WordPress template ili custom resenje koje ce zadovoljiti sve vase potrebe.

Template 499€

Napravi sajt bez znanja programiranja

  • Standardan meni
  • Standardan dizajn
  • Neogranicen broj proizvoda
  • Integrisan sistem placanja

Custom od 999€

Profesionalni sajt po vašoj želji

  • Unikatni dizan
  • Neograničen broj stranica
  • Dodatne funkcije
  • Sunt in culpa qui officia!

Plug In za Wordpress

Ukoliko imate sajt  u WordPress-u a potrebna vam je integracija našeg sistema, možete kupiti od nas plug-in