ChipCard

011 30 40 906 e-services@chipcard.rs

eTrustmark Day #2

Dana 20. septembra 2018. godine u organizaciji kompanije PAYTEN DOO i procesorske kuće CHIPCARD AD organizovan je drugi eTrustmark Day u prostorijama kompanije Asseco-SEE. Poput prvog služio je kao sjajna prilika za sve eTrgovce u Srbiji da se upoznaju sa aktuelnim temema sto se tice e-trgovine i od iskusnih predavača dobiju savet za unapređenje svog biznisa.

Uvodnu reč je dao Nebojša Đurić iz Kompanije Trustmark, sa osvrtom na značaj oznake: e-trustmark, oznake poverenja, bezbednosti i sigurnosti e-commerce trgovaca koji su prošli ovu proveru i čiji site sadrži ovu oznaku. Teme savetovanja su bile: Facebook oglašavanje za e-commerce site-ove, SEO kao alat za povećanje prodaje na Internetu, Početak upotrebe instnat plaćanja u Srbiji, Najčeći problemi e-trgovaca u Srbiji i saveti za njihovo rešavanje, Preduslovi za značajno poboljšanje rezultata vaše e-prodavnice.

Kako za eTrgovce, tako i za ključne donosioce odluka u eCommerce poslovanju u Srbiji, prisustvo je bilo omogućeno po pozivu i besplatno, i služilo je kao odlična prilika za upoznavanje i networking.

Vidimo se na eTrustmark Day #3 da nastavimo uspešnu tradiciju razmene iskustava, informacija, kontakata, i time doprinesemo unapređenju korišćenja Interneta kao kanala prodaje u Srbiji.